Kako citirati skedu, blog ili članak na ovoj stranici:

SKEDA

Ime i prezime autora, naziv djela, skeda na stranici projekta „Et tibi dabo: naručitelji i donatori umjetnina u Istri, Hrvatskom primorju i sjevernoj Dalmaciji od 1300. do 1800. godine“, adresa skede, pristupljeno datum

primjer:

Mateja Jerman, Par zidnih svijećnjaka Leopolda I., skeda na stranici projekta „Et tibi dabo: naručitelji i donatori umjetnina u Istri, Hrvatskom primorju i sjevernoj Dalmaciji od 1300. do 1800. godine“, http://donart.uniri.hr/djela-i-narucitelji/primijenjena-umjetnost/par-zidnih-svijecnjaka-leopolda-i/ , pristupljeno 1.3.2018.

BLOG

Ime i prezime autora, naziv bloga, blog objavljen (navesti datum) na stranici projekta „Et tibi dabo: naručitelji i donatori umjetnina u Istri, Hrvatskom primorju i sjevernoj Dalmaciji od 1300. do 1800. godine“, adresa.

primjer:

Iva Jazbec Tomaić, O istraživanju povijesnih svila u Hrvatskoj, blog objavljen 20.2.2018. na stranici projekta „Et tibi dabo: naručitelji i donatori umjetnina u Istri, Hrvatskom primorju i sjevernoj Dalmaciji od 1300. do 1800. godine“, http://donart.uniri.hr/ijt_blog_2/ .

ČLANAK U ON-LINE ZBORNIKU

Navodi se kao tiskano izdanje s napomenom da je riječ o online izdanju:

ime i prezime autora, „naslov članka“, u: naslov zbornika, ur. ime i prezime urednika ili više njih, mjesto i godina izdanja, str. xy. Dostupno na: internetska adresa adresa zbornika.